Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele termonuclear:

TERMONUCLEÁR, -Ă, termonucleari, -e, adj. (Despre energia nucleară) Obținut prin fuziunea nucleelor de atomi ușori. ◊ Reacție termonucleară = reacție de fuziune a nucleelor elementelor ușoare, produsă sau amorsată pe cale termică prin realizarea unor temperaturi extraordinar de mari, fapt care face să se obțină cantități uriașe de energie greu de stăpânit și de dirijat. ♦ Care se bazează sau se referă la reacția termonucleară. Armă termonucleară = bombă cu hidrogen. [Pr.: -cle-ar] – Din fr. thermonucléaire.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

TERMONUCLEÁR, -Ă adj. Obținut prin fuziunea nucleelor de atomi ușori. ♦ Reacție termonucleară = reacție de fiziune a nucleelor elementelor ușoare, produsă sau amorsată pe cale termică, cu ajutorul unor temperaturi extraordinare; armă termonucleară = bombă cu hidrogen. [Cf. fr. thermonucléaire].
Sursa: Dicționar de neologisme


TERMONUCLEÁR, -Ă adj. (despre energia, reacția nucleară) obținut prin fuziunea nucleelor de atomi ușori. ♦ bombă (sau armă) ~ă = bombă cu hidrogen. (< fr. thermonucléaire)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

termonucleár (-nu-cle-ar) adj. m., pl. termonucleári; f. termonucleáră, pl. termonucleáre
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

TERMONUCLEÁR, -Ă, termonucleari, -e, adj. (Despre energia nucleară) Obținut prin fuziunea nucleelor de atomi ușori, ◊ Reacție termonucleară = reacție de fuziune a nucleelor elementelor ușoare, produsă sau amorsată pe cale termică prin realizarea unor temperaturi extraordinar de mari, fapt care face să se obțină cantități uriașe de energie greu de stăpânit și de dirijat. ♦ Care se bazează sau se referă la reacția termonucleară. ◊ Armă termonucleară = bombă cu hidrogen. [Pr.: -cle-ar] – Din fr. thermonucléaire.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)