Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele sorbestrea:

SORBESTREÁ, sorbestrele, s. f. Plantă erbacee din familia rozaceelor, cu tulpina dreaptă, cu frunze lucioase, crestate pe margini și cu flori hermafrodite lipsite de corolă (Sanguisorba officinalis).Cf. it. sorbastrella.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-asorbestreá (-éle), s. f. – Plantă erbacee din familia rozeceelor (Sanguisorba officinalis). It. sorbastrella (Candrea).
Sursa: Dicționarul etimologic român

SORBESTREÁ (‹ it.) s. f. Plantă erbacee perenă din familia rozaceelor, înaltă de 30-90 cm, cu frunze imparipenat-compuse, lucioase, și cu flori hermafrodite, lipsite de corolă, cu caliciul din patru sepale, de culoare roșie-închis sau brună (Sanguisorba officinalis). Se mai cunosc încă c. 30 de specii înrudite răspândite în zona temperată a emisferei nordice. Plantă medicinală, utilizată în enterocolite, boli renale și ca antihemoragic.
Sursa: Dicționar enciclopedic

sorbestreá s. f., art. sorbestreáua, g.-d. art. sorbestrélei; pl. sorbestréle, art. sorbestrélele
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

SORBESTREÁ, sorbestrele, s. f. Plantă erbacee din familia rozaceelor, cu tulpina dreaptă, cu frunze lucioase, crestate pe margini și cu flori hermafrodite lipsite de corolă (Sanguisorba officinalis). – Cf. it sorbastrella.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)