Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele sistematiza:

SISTEMATIZÁ, sistematizez, vb. I. Tranz. A dispune elementele unei științe, ale unei doctrine, ale unei expuneri într-un tot unitar, organizat, într-un sistem; a efectua o sistematizare. ♦ A organiza o activitate practică după o metodă rațională sau după un plan bine chibzuit. ♦ A transforma și a organiza un sistem tehnic existent, pentru a corespunde anumitor cerințe moderne. – Din fr. systématiser.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aSISTEMATIZÁ vb. I. tr. A aranja, a clasa (ceva) după un (sau într-un) anumit sistem. [< fr. systématiser].
Sursa: Dicționar de neologisme

SISTEMATIZÁ vb. tr. 1. a clasa (ceva) după un anumit sistem. 2. a construi și înfrumuseța un oraș prin lucrări edilitare. (< fr. systématiser)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

sistematizá (a ~) vb., ind. prez. 3 sistematizeáză
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

sistematizà v. a reuni faptele sau opiniunile într’o singură sistemă.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

SISTEMATIZÁ, sistematizez, vb. I. Tranz. A dispune elementele unei științe, ale unei doctrine, ale unei expuneri într-un tot unitar, organizat, într-un sistem; a efectua o sistematizare. ♦ A organiza o activitate practică după o metodă rațională sau după un plan bine chibzuit. ♦ A transforma și a organiza un sistem tehnic existent, pentru a corespunde anumitor cerințe modeme. – Din fr. systématiser.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)