Am găsit 4 definiții pentru cuvantul/cuvintele singer:

SINGÉR, singere, s. n. (Înv.) Cuțit mare, puțin încovoiat, care se purta la brâu.
Sursa: Dicționarul limbii române moderneSINGER [síŋgər], Isaac Bashevis (1904-1991), scriitor american de expresie idiș, originar din Polonia. Stabilit în S.U.A. (1935). Romanele și nuvele sale, cele mai multe inspirate din propria sa existență, descriu viața dramatică din ghetourile evreiești poloneze și greutățile pe care le întâmpinau emigranții care soseau în America („Familia Mosca”, „Magicianul din Lublin”, „Conacul”, „Moșia”, „Dragoste târzie”). Premiul Nobel pentru literatură (1978).
Sursa: Dicționar enciclopedic

SINGER [síŋgər], Isaac Merritt (1811-1875), inventator american. Constructor (1851) al unei mașini de cusut perfecționate, prototip al celei actuale.
Sursa: Dicționar enciclopedic

SINGER, Ivan (n. 1929, Arad), matematician român. M. coresp. al Acad. (1992); cercetătăor științific la Institutul de Matematică al Acad. Române. A ținut cursuri la universități din Canada, Germania, Marea Britanie, Olanda, S.U.A. Lucrări în domeniul analizei funcționale, ale teoriei optimizării, al teoriei laticelor, în analiza idempotentă; a introdus metode geometrice noi în analiza funcțională; a obținut primele teoreme de dualitate pentru aproximarea neconvexă. A introdus noțiunile de bază simetrică, bază de tip P și baza de tip P* în spații Banach.
Sursa: Dicționar enciclopedic