Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele sincronoscop:

SINCRONOSCÓP, sincronoscoape, s. n. 1. Instrument folosit pentru a indica dacă două fenomene periodice sunt sincrone. 2. Instrument folosit pentru determinarea momentului în care a fost realizată sincronizarea a două tensiuni electrice alternative. ♦ Instrument alcătuit dintr-un oscilograf catodic, folosit pentru reprezentarea vizuală a formelor de undă. – Din fr. synchronoscope.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aSINCRONOSCÓP s.n. (Fiz.) 1. Instrument care indică dacă două fenomene periodice sunt sincrone. 2. Instrument care determină momentul în care a fost realizată sincronizarea a două tensiuni electrice alternative. ♦ Instrument asemănător cu un oscilograf, folosit pentru prezentarea vizuală a formelor de undă. [< fr. synchronoscope].
Sursa: Dicționar de neologisme

SINCRONOSCÓP s. n. aparat care indică dacă două fenomene periodice sunt sincrone. (< fr. synchronoscope)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

!sincronoscóp (-nos-cop/-no-scop) s. n., pl. sincronoscoápe
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

SINCRONOSCÓP, sincronoscoape, s. n. 1. Instrument folosit pentru a indica dacă două fenomene periodice sunt sincrone. 2. Instrument folosit pentru determinarea momentului în care a fost realizată sincronizarea a două tensiuni electrice alternative. ♦ Instrument alcătuit dintr-un oscilograf catodic, folosit pentru reprezentarea vizuală a formelor de undă. Din fr. synchronoscope.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)