Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele sesiune:

SESIÚNE, sesiuni, s. f. Perioadă de timp în care membrii unui organ reprezentativ, al unei instituții științifice sau ai altui colectiv organizat se întrunesc pentru a rezolva împreună unele probleme; p. ext. ședințele ținute în această perioadă de timp. ◊ Sesiune de examene = perioadă de timp în cursul căreia se țin examene. [Pr.: -si-u-] – Din fr. session, lat. sessio, -onis.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aSESIÚNE s.f. Perioadă de timp în care membrii unui organ reprezentativ, al unei instituții științifice etc. rămân împreună, adunându-se la ședințele de lucru. ♦ Perioadă de timp în care se țin adunări de lucru, de comunicări ale unei instituții științifice, didactice etc.; (p. ext.) ședințele ținute în această perioadă de timp. ♦ Sesiune de examene = perioadă de timp în care au loc examene. [Pron. -si-u-. / cf. fr. session, lat. sessio].
Sursa: Dicționar de neologisme

SESIÚNE s. f. perioadă de timp în care membrii unui organ reprezentativ, ai unui for științific sau ai unei organizații internaționale se întrunesc în ședințe de lucru pentru comunicări; (p. ext.) ședințele ținute. ♦ ~ de examene = perioadă de timp în care au loc examene. (< fr. session, lat. sessio)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

sesiúne (perioadă de timp, ședință) (-si-u-) s. f., g.-d. art. sesiúnii; pl. sesiúni
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

sesiúne f. (lat séssio, -ónis; fr. session. V. po-sesiune, a-sesor). Timpu cît durează toate ședințele uneĭ adunărĭ saŭ unuĭ corp p. o campanie de lucru: sesiunea parlamentară durează treĭ lunĭ, dar poate fi și o sesiune extraordinară. — Fals seziune.
Sursa: Dicționaru limbii românești

sesiune f. timpul cât e reunită o adunare deliberantă: sesiunea parlamentară ordinară durează trei luni.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

SESIÚNE, sesiuni, s. f. Perioadă de timp în care membrii unui organ reprezentativ, ai unei organizații se întrunesc pentru a discuta și a rezolva diferite probleme; p. ext. ședințele ținute în această perioadă de timp. ◊ Sesiune de examene = (în învățământul superior) perioadă de timp în cursul căreia se țin examene. [Pr.: -si-u-] – Din fr. session, lat. sessio, -onis.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)