Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele sauna:

SÁUNĂ, saune, s. f. Baie de aburi care constă în expunerea corpului la o temperatură de 60-80ºC, produsă prin stropirea unor pietre poroase încinse, după care se activează circulația prin lovirea corpului cu un mănunchi de nuiele și prin dușuri reci. [pr.: sa-u-] – Din fr. sauna.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aSÁUNĂ s.f. Baie de aer fierbinte alternată cu abur și apoi cu stropi de apă rece. [Pron. sa-u-. / < fr., it. sauna < cuv. finlandez].
Sursa: Dicționar de neologisme

SÁUNĂ s. f. baie de aer fierbinte alternată cu abur și apoi cu stropi de apă rece. (< fr. sauna)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

saună, saune s. f. încăpere / loc închis(ă) supraîncălzit(ă).
Sursa: Dicționar de argou al limbii române

SÁUNĂ (cuv. finlandez) s. f. Tip de baie practicată (inițial în țările nordice) într-o încăpere cu aer supraîncălzit (70º-80º C) și cu aburi, urmată de o răcire bruscă (dușuri sau plonjare în apă rece). Stimulează aparatul circulator și respirator.
Sursa: Dicționar enciclopedic

!sáună (sa-u-) s. f., g.-d. art. sáunei; pl. sáune
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

SÁUNĂ, saune, s. f. Baie de aburi care constă în expunerea corpului la o temperatură de 60-80°C, produsă prin stropirea unor pietre poroase încinse, după care se activează circulația prin lovirea corpului cu un mănunchi de nuiele și prin dușuri reci. [Pr.: sa-u-] – Din fr. sauna.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)