Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele rezorcină:

REZORCÍNĂ s. f. Substanță organică solidă, cristalizată, incoloră, solubilă în apă și alcool, cu slabă acțiune reducătoare, folosită ca revelator fotografic, ca materie primă în industria chimică și farmaceutică. – Din fr. résorcine.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aREZORCÍNĂ s.f. Substanță derivată din benzen, întrebuințată ca revelator fotografic, în industria materiilor colorante și ca antiseptic. [Var. resorcină s.f. / < fr. résorcine].
Sursa: Dicționar de neologisme

REZORCÍNĂ s. f. substanță organică, cristalizată, din benzen, folosită ca revelator fotografic în industria coloranților, a medicamentelor etc. (< fr. résorcine)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

rezorcínă s. f., g.-d. art. rezorcínei
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

REZORCÍNĂ (RESORCÍNĂ) (‹ fr., engl.) s. f. Substanță organică (difenol) solidă, cristalizată, cu punct de topire 114ºC, solubilă în apă alcool, cu acțiune slab reducătoare. Se întrebuințează ca materie primă în industria coloranților, a medicamentelor etc.
Sursa: Dicționar enciclopedic

REZORCÍNĂ s. f. Substanță organică solidă, cristalizată, incoloră, solubilă în apă și alcool, cu slabă acțiune reducătoare, folosită ca revelator fotografic, ca materie primă în industria chimică și farmaceutică. [Scris și: resorcínă] – Din fr. résorcine.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)