Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele reproducător:

REPRODUCĂTÓR, -OÁRE, reproducători, -oare, adj. Care se reproduce (6), se înmulțește (ușor). ♦ (Substantivat) animal domestic selecționat după criterii biologice și productive în vederea reproducției (2). – Reproduce + suf. -ător. Cf. fr. reproducteur.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aREPRODUCĂTÓR, -OÁRE adj. Care se reproduce, se înmulțește (ușor). // s.n. Animal domestic selecționat pentru reproducție (2). [Cf. fr. reproducteur].
Sursa: Dicționar de neologisme

REPRODUCĂTÓR, -OÁRE adj., s. m. (animal domestic selecționat) pentru reproducere. (< reproduce + /ă/tor)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

REPRODUCĂTÓR (‹ reproduce, după fr. reproducteur) s. m. (ZOOT.) sistem ~ = Ansamblu de organe implicate în procesul reproducerii sexuate a organismelor. La angiosperme, s.r. este situat la nivelul florii și este alcătuit din stamine (organele masculine) și carpele (organele feminine). La mamifere, s.r. este format din gonade (testicule și ovare), conducte genitale (epididim, canal deferent și canal ejeculator la mascul, trompe uterine, uter și vagin la femelă), organe genitale externe (penis la mascul, vulvă la femelă) și glande anexe.
Sursa: Dicționar enciclopedic

reproducătór1 (re-pro-) adj. m., pl. reproducătóri; f. sg. și pl. reproducătoáre
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

reproducătór2 (re-pro-) s. m., pl. reproducătóri
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

reproducător a. care reproduce.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

REPRODUCĂTÓR, -OÁRE, reproducători, -oare, adj. Care se reproduce (6), se înmulțește (ușor). ♦ (Substantivat, m.) Animal domestic selecționat după criterii biologice și productive în vederea reproducției (2). – Reproduce + suf. -ător. Cf. fr. reproducteur.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)