Am găsit 4 definiții pentru cuvantul/cuvintele prezentism:

PREZENTÍSM s. n. Tendință în filozofie care neagă posibilitatea unei cunoașteri istorice obiective și autentice, reducând știința istoriei la o proiectare în trecut a mentalității și năzuințelor prezentului. – Din engl. presentism.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPREZENTÍSM s.n. Tendință sau orientare în filozofie care neagă posibilitatea unei cunoașteri istorice obiective și autentice, reducând știința istoriei la o proiectare în trecut a mentalității și năzuințelor prezentului. [< prezent + -ism].
Sursa: Dicționar de neologisme

PREZENTÍSM s. n. tendință, orientare în filozofia istoriei care neagă posibilitatea unei cunoașteri istorice obiective și autentice, reducând știința istoriei la o proiectare în trecut a mentalităților și năzuințelor prezentului. (< engl. presentism)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

PREZENTÍSM s. n. Tendință în filosofie care neagă posibilitatea unei cunoașteri istorice obiective și autentice, reducând știința istoriei la o proiectare în trecut a mentalității și năzuințelor prezentului. – Din engl. presentism.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)