Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele prefabricat:

PREFABRICÁT, -Ă, prefabricați, -te, adj., s. n. (Piesă) care se află într-o fază intermediară de prelucrare; (piesă sau element de construcție) fabricat în prealabil într-o întreprindere pentru a fi montat și asamblat pe șantier. – V. prefabrica. Cf. fr. préfabriqué.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPREFABRICÁT, -Ă adj. Care servește ca material pentru fabricarea unui produs industrial finit. // s.n. 1. Piesă aflată într-o fază intermediară de prelucrare. 2. Element de construcție sau parte componentă a unui element de construcție, confecționat dinainte în fabrică sau în atelier pentru a fi numai montat sau ansamblat cu alte piese pe șantier. [Cf. fr. préfabriqué].
Sursa: Dicționar de neologisme

PREFABRICÁT, -Ă adj., s. n. (element de beton etc.) confecționat dinainte în fabrică sau în atelier, pentru a fi numai montat sau ansamblat pe șantier; (produs) care rezultă dintr-un proces industrial și servește ca material pentru fabricarea unui produs industrial finit. (< fr. préfabriqué)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

prefabricát (-fa-bri-) s. n., pl. prefabricáte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

PREFABRICÁT, -Ă, prefabricați, -te, adj., s. n. (Piesă) care se află într-o fază intermediară de prelucrare; (piesă sau element de construcție) fabricat în prealabil într-o întreprindere pentru a fi montat și asamblat pe șantier. – V. prefabrica.Cf. fr. préfabriqué.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)

Forme flexionare:

prefabricat - Verb, Participiu pasiv - pentru cuvantul prefabrica