Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele poliandrie:

POLIANDRÍE s. f. Formă istorică de organizare a familiei (întâlnită astăzi numai la unele triburi primitive) în care o femeie poate să se căsătorească în același timp cu mai mulți bărbați [Pr.: -li-an-] – Din fr. polyandrie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPOLIANDRÍE s.f. 1. Formă istorică de organizare a familiei, în care o femeie era căsătorită în același timp cu mai mulți bărbați. 2. (Bot.) Stare a unei flori poliandre. [Gen. -iei. / < fr. polyandrie, cf. gr. polys – numeros, aner – bărbat].
Sursa: Dicționar de neologisme

POLIANDRÍE s. f. 1. situație a unei femei căsătorite în același timp cu doi sau mai mulți bărbați. ◊ împerechere a mătcii albinelor cu mai mulți trântori. 2. stare a unei flori poliandre. (< fr. polyandrie)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

poliandríe f. (compus d. polys, mult, și anér, andrós, bărbat). Starea uneĭ femeĭ cu maĭ mulțĭ bărbațĭ: poliandria există în Tibet. Bot. Starea plantelor care aŭ 20 de stamine saŭ maĭ multe pe un pistil simplu saŭ multiplu.
Sursa: Dicționaru limbii românești

poliandríe (-li-an-) s. f., art. poliandría, g.-d. poliandríi, art. poliandríei
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

POLIANDRÍE s. f. Formă de organizare a familiei (întâlnită astăzi numai la unele triburi primitive) în care o femeie are în același timp mai mulți soți. [Pr.: -li-an-] – Din fr. polyandrie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)