Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele plasament:

PLASAMÉNT, plasamente, s. n. 1. Investire a unei sume de bani într-o întreprindere, într-o afacere etc., cu scopul de a obține un câștig; plasare. 2. Faptul de a găsi, de a procura cuiva o slujbă, un post; postul, serviciul, slujba, locul în care cineva este plasat. 3. (Sport) Așezare, situare a unui jucător în locul cel mai potrivit pe teren pentru a face față cu ușurință și cu eficacitate la acțiunile adversarului. – Din fr. placement.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPLASAMÉNT s.n. 1. Investire a unui capital într-o afacere, într-o întreprindere etc. 2. Slujbă, post, serviciu. 3. (Sport) Situarea pe teren a unui jucător în locul cel mai potrivit. [Cf. fr. placement].
Sursa: Dicționar de neologisme

PLASAMÉNT s. n. 1. investire a unui capital într-o afacere, într-o întreprindere etc. 2. slujbă, post, serviciu. 3. (sport) situarea pe teren a unui jucător în locul cel mai potrivit. (< fr. plancement)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

plasamént s. n., pl. plasaménte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

PLASAMÉNT, plasamente, s. n. 1. Investire a unei sume de bani într-o întreprindere, într-o afacere etc., cu scopul de a obține un câștig; plasare. 2. Faptul de a găsi, de a procura cuiva o slujbă, un post; postul, serviciul, slujba, locul în care cineva este plasat. 3. Capacitate a unui sportiv de a se situa pe teren în așa fel încât să facă față acțiunilor adversarului. – Din fr. placement.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)