Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele pisolit:

PISOLÍT, pisolite, s. n. 1. Grăunte de minerale (calcit, minereu de fier și de mangan etc.), de forma și de mărimea unui bob de mazăre, depus de apele termale care conțin bicarbonat de calciu. 2. Rocă compusă din pisolite (1). – Din fr. pisolithe.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPISOLÍT s.n. 1. Grăunte de carbonat de calciu sau de oxid de fier de mărimea unui bob de mazăre. 2. Rocă de calcar formată din pisolite (1). [< fr. pisolithe, cf. gr. pisos – mazăre, lithos – piatră].
Sursa: Dicționar de neologisme

PISOLÍT s. n. 1. grăunte de carbonat de calciu sau de oxid de fier de mărimea unui bob de mazăre. 2. rocă din pisolite (1). (< fr. pisolithe)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

*pisolít n., pl. e și urĭ (vgr. pîson, mazăre, și lithos, peatră [!]). Min. O peatră calcaroasă cu bobițe de mărimea mazăriĭ.
Sursa: Dicționaru limbii românești

pisolít s. n., pl. pisolíte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

PISOLÍT, pisolite, s. n. 1. Agregat de minerale (calcit, minereu de fier și de mangan etc.), de forma și de mărimea unui bob de mazăre, depus de apele termale care conțin bicarbonat de calciu. 2. Rocă compusă din pisolite (1). – Din fr. pisolithe.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)