Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele pirogravură:

PIROGRAVÚRĂ, (2) pirogravuri, s. f. 1. Tehnica, arta de a decora suprafața unor obiecte de lemn, de piele, de os etc. prin pirogravare. 2. Gravură, desen decorativ executat prin pirogravare; p. ext. obiect pirogravat. – Din fr. pyrogravure.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPIROGRAVÚRĂ s.f. Tehnica gravării în lemn, în piele sau pe metal, făcută cu ajutorul unui instrument ascuțit la vârf și înroșit la foc sau cu un termocauter. ♦ Gravură făcută prin pirogravare. [< fr. pyrogravure].
Sursa: Dicționar de neologisme

PIROGRAVÚRĂ s. f. tehnică de ornamentare a suprafeței unor obiecte din lemn, os, piele etc. cu un instrument ascuțit la vârf și înroșit. ◊ gravura obținută; obiect pirogravat. (< fr. pyrogravure)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

*pirogravúră f., pl. ĭ (d. vgr. pyr, foc, și gravură). Arta de a desemna pe lemn pin [!] ajutoru unuĭ vîrf pe metal înroșit la foc. Figură desemnată [!] așa.
Sursa: Dicționaru limbii românești

PIROGRAVÚRĂ (‹ fr.) s. f. 1. Tehnică de ornamentare a suprafeței obiectelor de lemn, os, piele etc., care constă din incizarea unui desen cu un instrument metalic ascuțit la vârf și înroșit în foc cu un termocauter. P. a fost mult folosită în România, mai ales la începutul sec. 20, pentru ornamentarea unor măsuțe, birouri, scaune etc., fiind considerată a avea o tentă specific națională, inspirată din sculptura decorativă medievală românească. 2. Obiect gravat prin pirogravură (1).
Sursa: Dicționar enciclopedic

pirogravúră (-ro-gra-) s. f., g.-d. art. pirogravúrii; pl. pirogravúri
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

PIROGRAVÚRĂ, (2), progravuri, s. f. 1. Tehnica, arta de a decora suprafața unor obiecte de lemn, de piele, de os etc. prin pirogravare. 2. Gravură, desen decorativ executat prin pirogravare; p. ext. obiect pirogravat. – Din fr. pyrogravure.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)