Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele patiserie:

PATISERÍE, (3) patiserii, s. f. 1. Aluat fin, preparat cu mult unt, din care se fac pateuri, plăcinte etc.; pateuri, plăcinte etc. preparate din acest aluat. 2. Ramură în industria alimentară care se ocupă cu fabricarea unor produse de patiserie (1). 3. Local în care se consumă și se vând produse de patiserie (1). – Din fr. pâtisserie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPATISERÍE s.f. 1. Pateuri, plăcinte etc. preparate dintr-un aluat fin și umplut cu carne, brânză, dulceață etc.; prăjitură. 2. Local în care se vând și se consumă pateuri, plăcinte; plăcintărie. [Gen. -iei. / < fr. pâtisserie].
Sursa: Dicționar de neologisme

PATISERÍE s. f. 1. pateuri, plăcinte etc. preparate dintr-un aluat fin și umplut cu carne, brânză, dulceață. 2. magazin unde se prepară sau se vând produse de patiserie (1). (< fr. pâtisserie)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

*patiseríe f. (fr. pâtisserie, d. pâte, pastă). Arta de a face prăjiturĭ.
Sursa: Dicționaru limbii românești

patiseríe s. f., art. patisería, g.-d. art. patiseríei; (localuri) pl. patiseríi, art. patiseríile
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

patiserie f. arta și comerțul cofetarului (= fr. patisserie).
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

PATISERÍE, (3) patiserii, s. f. 1. Aluat fin, preparat cu mult unt, din care se fac pateuri, plăcinte etc.; pateuri, plăcinte etc. preparate din acest luat. 2. Ramură în industria alimentară care se ocupă cu fabricarea unor produse de patiserie (1). 3. Local în care se consumă și se vând produse de patiserie (1). – Din fr. pâtisserie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)