Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele partener:

PARTENÉR, -Ă, parteneri, -e, s. m. și f. Fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la un joc etc., considerat în raport cu ceilalți participanți. ♦ Fiecare dintre persoanele care formează împreună un cuplu, un grup, o societate, o asociație etc., considerată în raport cu celelalte persoane din cuplu, grup etc. ♦ Cel care interpretează pe scenă, în film etc., împreună cu altul, un număr de program, o scenă dintr-o piesă etc., considerat în raport cu celălalt interpret. – Din fr. partenaire.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


PARTENÉR, -Ă s.m. și f. Fiecare dintre jucătorii care participă la o competiție sportivă, la jocuri etc., considerat în raport cu ceilalți jucători din echipă. ♦ Fiecare din persoanele angajate într-o tranzacție, într-o discuție etc. ♦ Executant, împreună cu altul, al unui număr de program (la teatru, la circ etc.). [< fr. partenaire].
Sursa: Dicționar de neologisme

PARTENÉR, -Ă s. m. f. fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la jocuri etc. ◊ persoană cu care dansează cineva. ◊ fiecare dintre persoanele angajate într-o tranzacție, într-o discuție etc. ◊ executant, împreună cu altul, al unui număr de program (la teatru, la circ etc.). (< fr. partenaire)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

*partenér, -ă s. (fr. partenaire, d. engl. partner, maĭ vechĭ partener îld. parcener, care e vfr. parcenier, parçonier, asociat). Asociat la joc contra altora.
Sursa: Dicționaru limbii românești

partenér s. m., pl. partenéri
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

PARTENÉR, -Ă, parteneri, -e, s. m. și f. Fiecare dintre participanții la o activitate comună considerat în raport cu ceilalți. ♦ Fiecare dintre persoanele care formează împreună un cuplu. ♦ Fiecare dintre persoanele care interpretează împreună o scenă, un film, un număr de circ etc. – Din fr. partenaire.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)