Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele partaj:

PARTÁJ, partaje, s. n. Operație de împărțire a unei averi între mai multe persoane îndreptățite să o stăpânească: (concr.) act în care se consemnează o astfel de operație. – Din fr. partage.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aPARTÁJ s.n. 1. Împărțire a unei moșteniri între persoanele îndreptățite s-o stăpânească, făcută de o instanță judecătorească sau de succesori între ei. 2. Folosirea aceluiași canal de frecvențe de emisiuni de către mai multe stații de radioemisiune. [Pl. -je. / < fr. partage].
Sursa: Dicționar de neologisme

PARTÁJ s. n. 1. împărțire a unei moșteniri între persoanele îndreptățite s-o stăpânească, făcută de o instanță judecătorească sau de succesori între ei. ◊ împărțeală. 2. folosirea aceluiași canal de frecvențe de emisiuni de către mai multe stații de radioemisiune. (< fr. partage)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

*partáj n., pl. e (fr. partage, d. partir, a împărți). Jur. Barb. Împărțire, vorbind de averea rămasă după moartea cuĭva.
Sursa: Dicționaru limbii românești

partáj s. n., pl. partáje
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

partaj n. Jur. act ce conține diviziunea unei succesiuni: partajul se face în ordinea înrudirei (= fr. partage).
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

PARTÁJ, partaje, s. n. Operație de împărțire a unei averi între mai multe persoane îndreptățite să o stăpânească; (concr.) act în care se consemnează o astfel de operație. – Din fr. partage.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)