Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele nostalgie:

NOSTALGÍE, nostalgii, s. f. Sentiment de tristețe, de melancolie provocat de dorința de a revedea un loc iubit, o persoană apropiată sau de a retrăi un episod din trecut. ♦ Dorință (plină de regrete) pentru ceva greu de realizat. – Din fr. nostalgie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aNOSTALGÍE s.f. Tristețe, deprimare cauzată de dorința de a regăsi, de a revedea ceva iubit, trecut etc. [Gen. -iei. / < fr. nostalgie, cf. gr. nostos – întoarcere, algos – tristețe].
Sursa: Dicționar de neologisme

NOSTALGÍE s. f. sentiment de tristețe provocat de dorința de a regăsi ceva trecut, de a revedea ceva iubit; dorință (plină de regrete) pentru ceva greu de realizat. (< fr. nostalgie, gr. nostalgia)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

nostalgie, nostalgii s. f. (pub., peior.) regret față de regimul comunist.
Sursa: Dicționar de argou al limbii române

* nostalgíe f. (vgr. nostalgia, d. nóstos, înturnare, și álgos, durere. V. nostim). Dor de înturnare în patrie saŭ în alt loc ĭubit: savanțiĭ aŭ nostalgia singurătățiĭ.
Sursa: Dicționaru limbii românești

nostalgíe s. f., art. nostalgía, g.-d. art. nostalgíei; pl. nostalgíi, art. nostalgíile
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

nostalgie f. dor de patrie și lâncezeală cauzată de acest dor.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

NOSTALGÍE, nostalgii, s. f. Sentiment de tristețe, de melancolie provocat de dorința de a revedea un loc drag, o persoană apropiată sau de a retrăi un episod din trecut. A Dorință (plină de regrete) pentru ceva greu de realizat. – Din fr. nostalgie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)