Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele noradrenalină:

NORADRENALÍNĂ s. f. (Biol.) Hormon analog adrenalinei care se găsește în glanda suprarenală și în terminațiile nervilor simpatici. – Din fr. noradrénaline.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aNORADRENALÍNĂ s.f. (Biol.) Hormon asemănător adrenalinei, secretat de porțiunea medulară a glandei suprarenale și de terminațiile nervilor simpatici. [< fr. noradrénaline].
Sursa: Dicționar de neologisme

NORADRENALÍNĂ s. f. hormon asemănător adrenalinei, secretat de medulosuprarenală, vasoconstrictor și hipotensiv puternic. (< fr. noradrénaline)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

NORADRENALÍNĂ (‹ fr.) s. f. Hormon al glandei medulo-suprarenale, cu o structură apropiată de cea a adrenalinei, mediator chimic al sinapselor sistemului nervos vegetativ simpatic. Este un vasoconstrictor mai puternic decât adrenalina; se administrează intravenos sau intracardiac în stări de șoc.
Sursa: Dicționar enciclopedic

!noradrenalínă (no-ra-dre-/nor-a-) s. f., g.-d. art. noradrenalínei
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

NORADRENALÍNĂ s. f. (Biol.) Substanță produsă de fibrele nervoase periferice, dar și de sistemul nervos central și de glandele medulosuprarenale, cu o structură apropiată de cea a adrenalinei. – Din fr. noradrénaline.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)