Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele minicalculator:

MINICALCULATÓR s. n. 1. calculator electronic de dimensiuni reduse; minicomputer. 2. (impr.) calculator de buzunar. (< fr. minicalculateur)
Sursa: Marele dicționar de neologismeMINICALCULATÓR, minicalculatoare, s. n. 1. Calculator electronic universal, de dimensiuni reduse, cu lungimea cuvântului de 12-24 biți, accesibil din punctul de vedere al efortului financiar de dotare și exploatare; miniordinator, minicomputer. 2. (Impr.) Calculator de buzunar. – Din fr. minicalculateur.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

MINICALCULATÓR s.n. Calculator electronic de dimensiuni reduse. [Cf. fr. minicalculateur].
Sursa: Dicționar de neologisme

MINICALCULATÓR (‹ fr.) s. n. Calculator de nivel mediu destinat efectuării de calcule complexe și prelucrării unui mare volum de date primite de la și transmise utilizatorilor conectați la terminale. La origine, termenul se referea la calculatoarele din generația a III-a. În prezent, ca urmare a progresului tehnologic, termenul devine imprecis. V. calculator, microcalculator, supercalculator.
Sursa: Dicționar enciclopedic

MINICALCULATÓR, minicalculatoare, s. n. 1. Calculator de nivel mediu destinat efectuării de calcule complexe și prelucrării unui mare volum de date primite sau transmise utilizatorilor conectați prin terminale; miniordinator, minicomputer. 2. (Impr.) Calculator de buzunar. – Din fr. minicalculateur.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)