Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele milimetric:

MILIMÉTRIC, -Ă adj. de mărimea unui milimetru; (p. ext.) foarte mic. ♦ hârtie ~ă = hârtie cu linii orizontale și verticale, la distanță de un milimetru unele de altele. ◊ (adv.) cu mare exactitate. (< fr. millimétrique)
Sursa: Marele dicționar de neologismeMILIMÉTRIC, -Ă, milimetrici, -ce, adj. 1. De mărimea unui milimetru; p. ext. foarte mic. ♦ (Adverbial) Cu mare exactitate. 2. (Despre scări ale unor instrumente) Gradat în milimetri. ◊ Hârtie milimetrică = hârtie liniată orizontal și vertical din milimetru în milimetru, întrebuințată în desenul tehnic sau pentru trasarea graficelor și a diagramelor. – Din fr. millimétrique.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

MILIMÉTRIC, -Ă adj. De mărimea unui milimetru; (p. ext.) foarte mic. ◊ Hârtie milimetrică = hârtie cu linii orizontale și verticale la distanță de un milimetru unele de altele. [Cf. fr. millimétrique].
Sursa: Dicționar de neologisme

milimétric (-me-tric) adj. m., pl. milimétrici; f. milimétrică, pl. milimétrice
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

MILIMÉTRIC, -Ă, milimetrici, -ce, adj. 1. De mărimea unui milimetru; p. ext. foarte mic. ♦ (Adverbial) Cu mare exactitate. 2. (Despre scări ale unor instrumente) Gradat în milimetri. ◊ Hârtie milimetrică = hârtie liniată orizontal și vertical din milimetru în milimetru, întrebuințată în desenul tehnic sau pentru trasarea graficelor și a diagramelor. – Din fr. millimétrique.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)