Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele medial:

MEDIÁL, -Ă adj. median. ◊ (despre vocale) care se articulează în partea de mijloc a cavității bucale. (< fr. médial, lat. medialis)
Sursa: Marele dicționar de neologismeMEDIÁL, -Ă, mediali, -e, adj. Median. ♦ Spec. (Despre sunete, rar despre litere) Care se află în interiorul cuvântului. ♦ (Despre vocale) Care se articulează în partea de mijloc a cavității bucale; central. [Pr.: -di-al] – Din fr. médial, lat. medialis.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

MEDIÁL, -Ă adj. De la mijloc, care ocupă mijlocul; median. ◊ (Fon.) Vocală medială = vocală al cărei punct de articulație se află în partea de mijloc a cavității bucale. [Pron. -di-al. / < fr. médial, cf. lat. medialis < medium – mijloc].
Sursa: Dicționar de neologisme

*mediál, -ă adj. (lat. medialis, d. medium, mijloc). Gram. Care e în mijlocu saŭ în ăuntru [!] cuvîntuluĭ, vorbind de sunete saŭ de litere, ca l în lat. scala și r în rom. scară. S. f. O medială, o literă medială. Adv. La mijloc: literă așezată medial.
Sursa: Dicționaru limbii românești

mediál (-di-al) adj. m., pl. mediáli; f. mediálă, pl. mediále
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

medial a. Gram. ce ocupă mijlocul unei vorbe: literă medială.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

MEDIÁL, -Ă, mediali, -e, adj. Median. ♦ Spec. (Despre sunete, rar despre litere) Care se află în interiorul cuvântului. ♦ (Despre vocale) Care se articulează în partea de mijloc a cavității bucale; central. [Pr.: -di-al] – Din fr. médial, lat. medialis.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)