Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele limfoid:

LIMFOÍD, -Ă adj. 1. care seamănă cu limfa sau cu ganglionii limfatici. 2. (despre țesuturi) în care se formează limfocite. ♦ organ ~ = organ bogat în țesuturi limfoide. (< fr. lymphoïde)
Sursa: Marele dicționar de neologismeLIMFOÍD, -Ă, limfoizi, -de, adj. (Despre țesuturi) în care se formează limfocitele. ◊ Organ limfoid = organ bogat în țesuturi limfoide. – Din fr. lymphoïde.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

LIMFOÍD, -Ă adj. (Despre un țesut conjunctiv) În care se formează limfocite. ◊ Organe limfoide = organe bogate în țesuturi limfoide. [Pron. -fo-id. / < fr. lymphoïde].
Sursa: Dicționar de neologisme

LIMFOÍD (‹ fr. {i}) adj. Care are aspect de limfă. ◊ Țesut l. = țesut care produce și în care se maturizează limfocitele, prezent în diverse organe și țesuturi cu structuri complexe: ganglionii limfatici, splina, timusul. Are un rol important în imunitatea organismului, deoarece aici se produc anticorp.
Sursa: Dicționar enciclopedic

limfoíd adj. m., pl. limfoízi; f. limfoídă, pl. limfoíde
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

LIMFOÍD, -Ă, limfoizi, -de, adj. (Despre țesuturi) în care se formează limfocitele. ◊ Organ limfoid = organ bogat în țesuturi limfoide. – Din fr. lymphoïde.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)