Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele kilometraj:

KILOMETRÁJ, kilometraje, s. n. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ◊ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ◊ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

KILOMETRÁJ s. n. 1. măsurarea în kilometri a unui itinerar. ◊ distanța, în kilometri, parcursă de un autovehicul. 2. aparat de bord care înregistrează distanța parcursă. (< fr. kilométrage)
Sursa: Marele dicționar de neologisme


KILOMETRÁJ s.n. Distanța în kilometri dintre două puncte ale unui drum. ♦ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ♦ Instrument care înregistrează distanța parcursă de un vehicul sau viteza lui de mers. [Cf. fr. kilométrage].
Sursa: Dicționar de neologisme

kilometráj (-me-traj) s. n., pl. kilometráje
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

KILOMETRÁJ, kilometraje, s. n. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ♦ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ♦ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)