Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele kabuki:

KABÚKI s. n. Gen de teatru tradițional japonez în care dialogurile alternează cu părți psalmodiate sau cântate și balet. ◊ (Adjectival) Teatru kabuki. – Din engl., fr. kabuki.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aKABÚKI s. n. teatru tradițional japonez, în care dialogul alternează cu părți psalmodiate sau cântate și cu intermedii de balet. (< engl., fr. kabuki)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

KABÚKI s. n. Teatru tradițional japonez în care alternează dialogul cu cântecele și dansul, în care rolurile feminine erau mereu jucate de bărbați. – Din engl., fr. kabuki, cf. jap. ka „dans“ + bu „cântec“ + ki „personaj“.
Sursa: Definiții ale unor cuvinte care nu există în alte dicționare

KABÚKI (cuv. japonez: ka „cântec” + bu „dans”) subst. Gen de teatru clasic japonez, cea mai populară formă de spectacol începând cu sec. 16 până în zilele noastre. Este o artă complexă și sintetică, recurgând la muzică, dans, interpretare actoricească, literatură și arte plastice. Din sec. 17, este interpretat numai de bărbați. Printre reprezentanții de seamă: Sakata Tōjūrō I (1647-1709), Tsuruya Namboku IV (1755-1829), Kawatake Mokuami (1816-1893).
Sursa: Dicționar enciclopedic

KABÚKI s. n. Gen de teatru tradițional japonez în care dialogurile alternează cu părți psalmodiate sau cântate și balet. (Adjectival) Teatru kabuki. – Din engl., fr. kabuki.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)