Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele hareci:

HARÉCI interj. (Înv.) Strigăt cu care conducătorul unei licitații închidea licitația. [Var.: aréci interj.] – Din tc. hareç.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

haréci! interj. (înv.) 1. adjudecat! (strigăt cu care conducătorul unei licitații închidea licitația). 2. prețul dobândit de un lucru la licitație. 3. adjudecare (la licitație).
Sursa: Dicționar de arhaisme și regionalisme


haréci interj. – Strigăt cu care în trecut se arăta că un obiect a fost adjudecat la o licitație. – Var. areci, arici. Tc. hareç (Löbel 23; Șeineanu, II, 209). – Der. hareci, s. n. (licitație; adjudecare); (h)areciui (var. (h)arecilui), vb. (a licita; a adjudeca), var. din tc. haraclamak.
Sursa: Dicționarul etimologic român

harécĭ interj. (turc. hareč, harač [lit. și ar. harağ], de unde și ung. harács, prețuire, adjudicare [!]). Vechĭ. Strigăt care se întrebuințează cînd se vînd lucrurile la mezat: Harecĭ o dată! Cine dă maĭ mult? Harecĭ de doŭă orĭ! Harecĭ de treĭ orĭ! S. n., pl. urĭ. Adjudicare. – Și arecĭ. V. cochiĭ-vechĭ.
Sursa: Dicționaru limbii românești

haréci/aréci (înv.) (-reci) interj.
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

HARÉCI interj. (Înv.) Strigăt cu care conducătorul unei licitații închidea licitația. [Var.: aréci interj.] – Din tc. hareç.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)