Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele frac:

FRAC, fracuri, s. n. Haină bărbătească de ceremonie din stofă neagră, în față scurtă până la talie, iar în spate terminată cu două cozi lungi și înguste. – Din fr. frac.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

FRAC s. n. haină bărbătească de ceremonie, scurtă în față până la talie, neîncheiată la piept și terminată la spate cu două cozi lungi și înguste. (< fr. frac)
Sursa: Marele dicționar de neologisme


FRAC s.n. Haină bărbătească de ceremonie, scurtă în față până la talie, neîncheiată la piept și terminată la spate cu două cozi lungi și înguste. [< fr. frac].
Sursa: Dicționar de neologisme

*frac n., pl. urĭ (fr. frac, probabil d. engl. frock, care vine d. fr. froc, rasă călugărească, din francicu *hrok, care e germ. rock, haĭnă. După alțiĭ, d. numele unuĭa numit Fracque, care, în Martie 1798 a apărut în această haĭnă la un bal în Paris. V. gheroc). Un fel de redingotă, de obiceĭ neagră, cu pulpanele reduse numaĭ la partea din apoĭ [!] și care se poartă la marile ceremoniĭ. (Descrierea eĭ e făcută de romanțieru [!] englez Bulwer Lytton în romanțu luĭ intitulat Pelham. Personagiile acestuĭ romanț poartă această haĭnă, pe care croitoriĭ aŭ introdus-o în modă).
Sursa: Dicționaru limbii românești

frac s. n., pl. frácuri
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

frac n. haină bărbătească de ceremonie, fără pulpane de dinainte.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

FRAC, fracuri, s. n. Haină bărbătească de ceremonie din stofă neagră, în față scurtă până la talie, iar în spate terminată cu două cozi lungi și înguste. – Din fr. frac.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)