Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele fisc:

FISC s. n. Instituție de stat care stabilește și încasează contribuțiile către stat, urmărește pe cei care nu și-au plătit în termen aceste contribuții etc. – Din fr. fisc, it. fisco.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aFISC s. n. organ de stat care stabilește și încasează dările și contribuțiile către stat; serviciu de percepere a impozitelor. (< fr. fisc, it. fisco)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

FISC s.n. Administrare a impozitelor unui stat; serviciu de percepere a impozitelor. [< fr. fisc, it. fisco, lat. fiscus].
Sursa: Dicționar de neologisme

*fisc n., pl. urĭ (lat. fiscus, coș, paner, tezauru statuluĭ. Cp. cu buget). Tezauru statuluĭ. Administrațiunea finanțelor statuluĭ.
Sursa: Dicționaru limbii românești

fisc s. n.
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

fisc n. 1. tezaurul Statului; 2. administrațiunea finanțelor publice.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

FISC s. n. 1. Instrument administrativ al statului, reglementat prin norme juridice, care stabilește și administrează impozitele și taxele ce se cuvin statului de la contribuabili. 2. Instituție a administrației de stat care se ocupă cu stabilirea, încasarea, urmărirea silită și administrarea impozitelor și taxelor cuvenite statului. – Din fr. fisc, it. fisco.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)