Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele depresa:

DEPRESÁ, depreséz, vb. I. Tranz. 1. A desface cu presa un ansamblu de două piese care au contact forțat. 2. A rări puieții crescuți prea des, pentru a se dezvolta normal. 3. A modifica proprietățile superficiale ale minereurilor cu ajutorul depresantelor. – Din fr. dépresser.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aDEPRESÁ vb. tr. 1. a desface cu o presă două piese îmbinate forțat. 2. a rări puieții dintr-o pepinieră. 3. a modifica proprietățile superficiale ale mineralelor cu ajutorul depresanților. (< fr. dépresser)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

DEPRESÁ vb. I. tr. 1. A desface cu o presă două piese aflate în contact forțat. 2. A rări puieții unui semințiș. 3. A modifica proprietățile superficiale ale mineralelor cu ajutorul depresanților. [P.i. -sez. / < fr. dépresser]
Sursa: Dicționar de neologisme

depresá (a ~) (de-pre-) vb., ind. prez. 3 depreseáză
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

DEPRESÁ, depresez, vb. I. Tranz. 1. A desface cu presa un ansamblu de două piese care au contact forțat. 2. A rări puieții crescuți prea des, pentru a permite dezvoltarea normală a celorlalți. 3. A modifica proprietățile superficiale ale minereurilor cu ajutorul depresantelor. – Din fr. dépresser.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)