Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele cuter:

CÚTER, cutere, s. n. 1. Ambarcație mică, construită din lemn, acționată mecanic sau cu pânze, cu un singur catarg și cu bompres, având formă alungită pentru a se deplasa rapid (folosită la sport sau pentru pescuit). 2. Mașină de tocat utilizată la fabricarea mezelurilor. – Din engl., fr. cutter.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aCÚTER2 s. n. mașină de tocat utilizată la fabricarea mezelurilor. (< engl. cutter)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

CÚTER1 s. n. ambarcație mică cu un singur catarg (cu vele), pentru curse scurte sau pentru sport nautic. ◊ ambarcație de pescuit. (< engl., fr. cutter)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

CÚTER1 s.n. Ambarcație mică cu un singur catarg (cu pânze sau cu motor), folosită pentru curse scurte sau pentru sport nautic. ♦ Ambarcație de pescuit. [Pl. -re. / < engl., fr. cutter, cf. germ. Fischkutter].
Sursa: Dicționar de neologisme

CÚTER2 s.n. (Tehn.) Mașină de tocat utilizată la fabricarea mezelurilor. [< engl. cuter].
Sursa: Dicționar de neologisme

cúter (ambarcațiune) s. n., pl. cútere
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

CÚTER, cutere, s. n. 1. Ambarcațiune sportivă, construită din lemn, cu vele, cu un singur catarg și cu bompres. 2. Vas de pescuit, construit din lemn, acționat mecanic sau cu vele, având o formă alungită pentru a putea înainta cu viteză mare. 3. (În forma cutter) Unealtă pentru tăiat; cuțit foarte ascuțit. [Var.: cutter (pr.: cátăr) s. n.] – Din engl., fr. cutter.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)