Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele crochet:

CROCHÉT s. n. Joc sportiv în aer liber în care mai multe persoane lovesc pe rând, cu un ciocan, niște bile de lemn, făcându-le să treacă, după anumite reguli, printr-o serie de portițe instalate pe terenul de joc. – Din fr. croquet.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aCROCHÉT s. n. joc sportiv între două echipe de câte 18 jucători, care lovesc niște bile cu un ciocan de lemn, făcându-le să treacă printr-o serie de mici arcade dispuse după un anumit traseu. (< fr. croquet)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

CROCHÉT s.n. Joc cu bile de lemn care se lovesc cu un ciocan cu coadă lungă, făcându-le să treacă, potrivit anumitor reguli, printr-o serie de mici arcade înfipte în pământ. [< engl., fr. croquet].
Sursa: Dicționar de neologisme

*crochét n., pl. e (fr. [d. engl.] croquet). Un joc cu bile de lemn izbite cu maĭurile și care seamănă destul de mult cu poarca.
Sursa: Dicționaru limbii românești

crochét (joc) s. n.
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

CROCHÉT s. n. Joc sportiv în aer liber cu bile de lemn, care, lovite cu niște ciocănașe cu coadă lungă, trebuie să treacă, după anumite reguli, printr-o serie de portițe instalate pe terenul de joc. – Din fr. croquet.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)