COTLÉT, cotlete, s. n. 1. Sortiment de carne, împreună cu osul, tăiată din partea superioară a coastelor; antricot. 2. (La pl.) Favoriți. – Din fr. côtelette.Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a COTLÉT s. n. 1. antricot. 2. (pl.) favoriți (III). (< fr. côtelette)
Sursa: Marele dicționar de neologisme
COTLET, cotlete, s.n. Piesă cuprinzând osul și carnea aferentă, decupată din partea superioară a coastelor de la batal, miel, porc, vițel, cerb, căprioară. Prin cotlet de pasăre se înțelege pieptul de pasăre dezosat și curățat de pieliță, fiecare jumătate fiind servită pe osul aferent de la aripă, scurtat corespunzător.
Sursa: Dicționar gastronomic explicativ
COTLÉT s.n. 1. Coastă de porc, de vițel sau de berbec împreună cu bucata corespunzătoare de carne. 2. (La pl.; fam.) Favoriți. [< fr. côtelette].
Sursa: Dicționar de neologisme
cotlét (cotléte), s. n. – 1. Antricot. – 2. (S. m.) Favoriți. – Var. (1) cotletă. Fr. côtelette.Sursa: Dicționarul etimologic român cotlét (antricot) (co-tlet) s. n., pl. cotléteSursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită COTLÉT, cotlete, s. n. 1. Sortiment de carne, împreună cu osul, tăiată din partea superioară a coastelor; antricot. 2. (La pl.) Favoriți. – Din fr. côtelette.Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)
cotléț, V. cocleț.
Sursa: Dicționaru limbii românești
cotleț m. V. cocleț.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a