Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele comercial:

COMERCIÁL, -Ă, comerciali, -e, adj. Care aparține comerțului, privitor la comerț; din comerț; negustoresc. [Pr.: -ci-al] – Din fr. commercial, lat. commercialis.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

COMERCIÁL, -Ă adj. referitor la comerț; din comerț. (< fr. commercial, lat. commercialis)
Sursa: Marele dicționar de neologisme


COMERCIÁL, -Ă adj. Referitor la comerț; de comerț. [Pron. -ci-al. / cf. fr. commercial, it. commerciale].
Sursa: Dicționar de neologisme

COMERCIÁL, -Ă (‹ fr., lat.) adj. Care aparține comerțului, privitor la comerț; din comerț, negustoresc. Capital c. = capital care funcționează în sfera circulației mărfurilor, prin intermediul căruia se obține profitul comercial.Societate comercială = entitate economică cu personalitate juridică, înregistrată la Camera de Comerț și Industrie, posesoare de capital propriu și patrimoniu (garanții pentru îndeplinirea obligațiilor sociale) a cărei activitate se desfășoară în sfera producției, circulației mărfurilor și serviciilor. ◊ Politică c. = componentă a politicii economice, reprezentînd ansamblul modalităților și pîrghiilor de intervenție a statului asupra structurilor economice pentru orientarea relațiilor comerciale interne și externe în sensul realizării obiectivului urmărit.
Sursa: Dicționar enciclopedic

*comerciál, -ă adj. (fr. commercial, it. commerciale). De comerciŭ [!], negustoresc: școală comercială. Adv. În mod comercial. V. mercantil.
Sursa: Dicționaru limbii românești

comerciál (-ci-al) adj. m., pl. comerciáli; f. comerciálă, pl. comerciále
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

comercial n. 1. privitor la comerț: bogăție comercială; dreptul comercial, totalițațea regulelor, legilor și uzurilor relative la comerț; 2. unde se face mare comerț: oraș comercial.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

COMERCIÁL, -Ă, comerciali, -e, adj. Care aparține comerțului, privitor la comerț; din comerț; negustoresc. [Pr.: -ci-al] – Din fr. commercial, lat. commercialis.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)