Am găsit 9 definiții pentru cuvantul/cuvintele centenar:

CENTENÁR, centenare, s. n. Împlinire a o sută de ani de la un eveniment însemnat; celebrarea acestui eveniment. ♦ (Adjectival) Care datează de o sută (sau de mai multe sute) de ani. – Din lat. centenarius, fr. centenaire.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aCENTENÁR I. s. n. împlinirea a o sută de ani de la un eveniment însemnat; aniversare a acestui eveniment. II. adj., s. m. f. (om) de o sută de ani. (< lat. centenarius, fr. centenaire)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

CENTENÁR s.n. Împlinirea a o sută de ani de la un eveniment însemnat; aniversare de o sută de ani. // adj., s.m. și f. (Cel) care are o sută de ani. [< lat. centenarius, cf. fr. centenaire].
Sursa: Dicționar de neologisme

CENTENÁR, centenare, s. n. Împlinire a o sută de ani de la producerea unui eveniment însemnat; celebrarea acestui eveniment. ♦ (Adjectival) Care datează de o sută (sau de mai multe sute) de ani. – Lat. lit. centenarius.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

*centenár, -ă adj. și s. (lat. centenarius). Care a trăit o sută de anĭ. S. n., pl. e (lat. centenarium, subînț. tempus, timp. V. cantar). Sărbarea [!] de o sută de anĭ a unuĭ eveniment.
Sursa: Dicționaru limbii românești

centenár1 adj. m., pl. centenári; f. centenáră, pl. centenáre
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

centenár2 s. n., pl. centenáre
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

centenar n. serbarea unui eveniment ce revine la fiecare sută de ani.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

CENTENÁR, -Ă, centenari, -e, s. n. Împlinire a o sută de ani de la un eveniment însemnat; celebrarea acestui eveniment. ♦ (Adjectival) Care datează de o sută (sau de mai multe sute) de ani. – Din lat. centenarius, fr. centenaire.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)