Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele catastif:

CATASTÍF, catastife, s. n. (Înv. și fam.) Registru, condică. ◊ Expr. A avea (pe cineva sau ceva însemnat sau scris) la catastif sau a trece (pe cineva sau ceva) la catastif = a avea sau a ține evidența faptelor cuiva (spre a se răzbuna pe el). [Var.: catastíh s. n.] – Din ngr. katástihon.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-acatastíf (catastífe), s. n. – Carte, registru. – Var. (înv.) catastiv, catastih. Ngr. ϰατάστιχον (Murnu 11; cf. REW 1762); cf. cadastru.Der. catastișel, s. f. (înv., codicil).
Sursa: Dicționarul etimologic român

catastif, catastife s. n. cazier.
Sursa: Dicționar de argou al limbii române

CATASTÍF, catastife, s. n. Registru, condică. ◊ Expr. A avea (pe cineva sau ceva însemnat sau scris) la catastif sau a trece (pe cineva sau ceva) la catastif = a ține evidența faptelor cuiva (spre a se răzbuna pe el). [Var.: catastíh s. n.] – Ngr. katastihon.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

catastíf și (maĭ vechĭ) -íh n., pl. ife și ihurĭ (ngr. katástihon. V. stih și cadastru). Condică, registru. Fam. A trece la catastif, a înregistra. – Pl. vechĭ și -íșe.
Sursa: Dicționaru limbii românești

catastíf (înv., fam.) s. n., pl. catastífe
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

catastif n. registru de daraveri. [Gr. mod. KÁTASTIHON].
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

CATASTÍF, catastife, s. n. (Înv. și fam.) Registru, condică. Expr. A avea (pe cineva sau ceva însemnat sau scris) la catastif sau a trece (pe cineva sau ceva) la catastif = a avea sau a ține evidența faptelor cuiva (spre a se răzbuna pe el). [Var.: catastih s. n.] – Din ngr. katástihon.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)