Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele biberet:

BIBERÉT, bibereți, s. m. 1. Blăniță de culoare maro-roșcată imitând blana de biber, obținută prin sacrificarea mieilor carnabat de câteva luni. 2. Pluș de culoare gri sau maro, din lână sau din fibre sintetice, cu tușeu moale, folosit pentru gulere, căciuli etc. – Din germ. Biberet.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aBIBERÉT s. m. 1. blăniță de miel de culoare maro-roșcată. 2. pluș gri sau maro, cu părul din lână ori din fibre sintetice, folosit pentru garnituri de gulere, manșete etc. (< germ. Biberett)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

BIBERÉT s.n. Blăniță de miel de culoare maro-roșcată. ♦ Pluș de culoare gri sau maro, cu părul din lână sau din fibre sintetice, folosit pentru garnituri de gulere, de manșete etc. [Cf. germ. Biberette].
Sursa: Dicționar de neologisme

biberét s. m., pl. biberéți
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

BIBERÉT, bibereți, s. m. 1. Blăniță de culoare maro-roșcat imitând blana de biber, obținută prin sacrificarea mieilor carnabat de câteva luni. 2. Pluș de culoare gri sau maro, din lână sau din fibre sintetice, cu tușeu moale, folosit pentru gulere, căciuli etc. – Din germ. Biberet.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)