Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele batant:

BATÁNT, -Ă, batanți, -te, adj. (Despre uși, ferestre, capace etc.) care se închide singur, printr-o mișcare de du-te-vino în jurul unei axe verticale situate la una dintre margini. – Din fr. battant.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

BATÁNT, -Ă I. adj. (despre uși, ferestre) care poate executa o mișcare de rotație limitată în jurul unei axe verticale. II. s. n. panou mobil la o poartă sau ușă. (< fr. battant)
Sursa: Marele dicționar de neologisme


BATÁNT, -Ă adj. (Despre uși, capace etc.) Care se închide singur printr-o mișcare de rotație în jurul unei axe situate la o margine. // s.n. Panou mobil la o poartă sau la o ușă, servind la deschiderea sau închiderea acestora. [< fr. battant].
Sursa: Dicționar de neologisme

BATÁNT, -Ă, batanți, -te, adj. (Despre uși, ferestre, capace etc.) Care se închide singur, printr-o mișcare de rotație în jurul unei axe situate la o extremitate. – Fr. battant.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

batánt1 adj. m., pl. batánți; f. batántă, pl. batánte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

batánt2 s. n., pl. batánte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

BATÁNT, -Ă, batanți, -te, adj., s. n. 1. Adj. (Despre uși, ferestre, capace etc.) Care se închide singur, printr-o mișcare de du-te-vino în jurul unei axe verticale situate la una dintre margini. 2. S. n. Panou mobil la o poartă sau la o ușă. – Din fr. battant.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)