Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele balotaj:

BALOTÁJ, balotaje, s. n. Situație în care, la o alegere, nici un candidat nu întrunește majoritatea de voturi cerută de lege. – Din fr. ballottage.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aBALOTÁJ s. n. situație care se creează atunci când nici unul dintre candidații la o alegere n-a obținut numărul necesar de voturi pentru a fi ales. (< fr. ballottage)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

BALOTÁJ s.n. Situație care se creează atunci când nici unul dintre candidații la o alegere n-a obținut numărul necesar de voturi pentru a fi ales. ♦ Alegere care are loc atunci când candidații nu au obținut numărul necesar de voturi la un scrutin anterior. [< fr. ballottage].
Sursa: Dicționar de neologisme

BALOTÁJ, balotaje, s. n. Situație în care nici unul dintre candidații la o alegere n-a întrunit majoritatea de voturi cerută de lege, ceea ce face necesară o nouă alegere. – Fr. ballottage.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

*balotáj n., pl. e (fr. ballotage, d. ballot, balot, care vine d. balle, minge. V. bal 2 și bală 2). A doŭa votare care se face cînd candidațiĭ n’aŭ avut destule voturĭ la prima votare (ceĭa ce odinioară se făcea pin bile numite „baluri”).
Sursa: Dicționaru limbii românești

balotáj s. n., pl. balotáje
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

balotaj n. al doilea vot care se face, când candidații n’au avut la cel dintâiu numărul necesar de voturi: balotajul se face opt zile după prima votare.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

BALOTÁJ, balotaje, s. n. Situație creată la o alegere când niciun candidat nu întrunește majoritatea de voturi cerută de lege. – Din fr. ballottage.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)