Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele atașa:

ATAȘÁ, atașez vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) alătura (vremelnic) de ceva sau de cineva. 2. Refl. Fig. A se lega sufletește de cineva sau ceva. – Din fr. attacher.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aATAȘÁ vb. I. tr., refl. a (se) alătura. II. refl. (fig.) a se lega sufletește de ceva sau de cineva. (< fr. attacher)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

ATAȘÁ vb. I. 1. tr., refl. A (se) alătura. 2. refl. (Fig.) A prinde dragoste pentru cineva sau ceva, a căpăta o afecțiune pentru cineva. [P.i. -șez, 4 -șăm, ger. -șând. / < fr. attacher].
Sursa: Dicționar de neologisme

atașá (atașéz, atașát), vb.1. A adăuga, a alătura. – 2. A se lega sufletește, a îndrăgi. Fr. attacher.Der. (din fr.) atașat, s. m.; atașament, s. n. Cf. detașa.
Sursa: Dicționarul etimologic român

ATAȘÁ, atașez, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) alătura (vremelnic) de ceva sau de cineva. 2. Refl. Fig. A se lega sufletește de cineva sau ceva. – Fr. attacher.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

atașá (a ~) vb., ind. prez. 3 atașeáză, 1 pl. atașắm; conj. prez. 3 să atașéze; ger. atașấnd
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

atașà v. a alipi, a alătura (= fr. attacher).
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

ATAȘÁ, atașez, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) alătura (vremelnic) de ceva sau de cineva. 2. Refl. Fig. A se lega sufletește de cineva sau de ceva. – Din fr. attacher.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)