Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele anastigmatic:

ANASTIGMÁTIC, -Ă, anastigmatici, -ce, adj. (Despre un sistem de lentile) Care are proprietatea de a corecta astigmatismul; anastigmat. – Din fr. anastigmatique.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aANASTIGMÁTIC, -Ă adj. (despre sisteme optice) construit din sticle speciale, care corectează toate aberațiile și dă o imagine clară: anastigmat. (< fr. anastigmatique)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

ANASTIGMÁTIC adj.n. (Despre un obiectiv fotografic) Construit din sticle speciale care corectează toate aberațiile și dă o imagine clară. [< fr. anastigmatique].
Sursa: Dicționar de neologisme

ANASTIGMÁTIC, anastigmatice, adj. n. (În expr.) Obiectiv anastigmatic = obiectiv care are proprietatea de a corecta astigmatismul. – Fr. anastigmatique.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

anastigmátic (a-nas-tig- / an-a-stig-) adj. m., pl. anastigmátici; f. anastigmátică, pl. anastigmátice
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

*anastigmátic, -ă adj. (d. astigmatic cu prefixu an-, V. a 6). Lipsit de astigmatizm. – Maĭ corect ar fi fost stigmatic, ca organic față de an-organic. A zice an-a-stigmatic e ca și cum aĭ zice an-an-organic [!].
Sursa: Dicționaru limbii românești

ANASTIGMÁTIC, -Ă, anastigmatici, -ce, adj. (Despre un sistem de lentile) La care s-au corectat ori s-au înlăturat efectele astigmatismului; anastigmat. – Din fr. anastigmatique.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)