Am găsit 10 definiții pentru cuvantul/cuvintele acrostih:

ACROSTÍH, acrostihuri, s. n. Poezie sau strofă în care literele inițiale ale versurilor alcătuiesc un cuvânt (nume propriu, dedicație etc.) sau o propoziție. – Din ngr. akróstichon, fr. acrostiche.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

ACROSTÍH s.n. (Lit.) Poezie în care inițialele versurilor, citite vertical, alcătuiesc un nume sau o propoziție. [Pl. -huri. / cf. fr. acrostiche < gr. akrostichon < akros – extrem, dinafară, stichos – vers].
Sursa: Dicționar de neologisme


ACROSTÍH s. n. 1. poezie în care inițialele versurilor, citite vertical, formează un cuvânt, o sintagmă etc. 2. problemă enigmistică cuprinzând un acrostih (1). (< fr. acrostiche, gr. akrostikhos)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

acrostíh (acrostíhuri), s. n. – Poezie sau strofă în care literele inițiale ale versurilor alcătuiesc un cuvînt sau o propoziție. < Gr. ἀϰρόστιχον (Gáldi 137). Sec. XVII.
Sursa: Dicționarul etimologic român

acrostíh (a-cros-tih / -cro-stih) s. n., pl. acrostíhuri
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

ACROSTÍH, acrostihuri, s. n. Poezie în care literele inițiale ale versurilor alcătuiesc un cuvânt sau o propoziție. – Ngr. akrostichon.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

ACROSTÍH, acrostihuri, s. n. Poezie sau strofă în care literele inițiale ale versurilor, citite vertical, alcătuiesc un cuvânt (nume propriu, dedicație etc.) sau o propoziție. – Din ngr. akróstichon, fr. acrostiche.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)

*acrostíh n., pl. urĭ (vgr. akróstihon, d. ákron, vîrf, și stihos, vers). Poezie în care versurile încep cu cîte o literă formînd toate un nume.
Sursa: Dicționaru limbii românești

acrostih n. poezie scurtă în care versurile încep cu câte o literă, formând toate un nume.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

ACROSTÍH, acrostihuri, s. n. Poezie în care literele inițiale ale versurilor alcătuiesc un cuvînt (de obicei un nume) sau o frază. Este celebru acrostihul lui Hasdeu « La noi e putred mărul », scris împotriva « Convorbirilor literare» și pe care a reușit să-l publice chiar în această revistă.
Sursa: Dicționarul limbii române literare contemporane