Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele acotiledonat:

ACOTILEDONÁT, -Ă, acotiledonați, -te, adj. (Despre plante) Fără cotiledoane; acotiledon. ♦ (Substantivat, f. pl.) Clasă de vegetale care se înmulțesc prin spori; (și la sg.) plantă care face parte din această clasă. – Din fr. acotylédoné.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-aACOTILEDONÁT, -Ă adj. (Despre plante) Care are embrionul fără cotiledoane; acotiledon. // s.f.pl. Clasă de plante cu embrionul neformat înainte de germinare, a căror înmulțire se face prin spori; (la sg.) plantă din această clasă. [Cf. fr. acotylédoné(s)].
Sursa: Dicționar de neologisme

ACOTILEDONÁT, -Ă I. adj. (despre plante) cu embrionul fără cotiledoane; acotiledon. II. s.f. pl. clasă de plante cu embrionul neformat înainte de germinare. (< fr. acotylédoné/s/)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

ACOTILEDONÁT, -Ă, acotiledonați, -te, adj. (Despre plante) Cu embrionul lipsit de cotiledoane. ♦ (Substantivat, f. pl.) Clasă de vegetale care n-au embrion format înainte de germinare și care se înmulțesc prin spori; (și la sg.) plantă care face parte din această clasă. – După fr. acotylédoné.
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

ACOTILEDONÁT, -Ă, acotiledonați, -te, adj., s. f. 1. Adj. (Despre plante) Fără cotiledoane; acotiledon. 2. S. f. (La pl.) Clasă de vegetale care se înmulțește prin spori; (și la sg.) plantă care face parte din această clasă. – Din fr. acotylédoné.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)

*acotiledonát, -ă adj. (vgr. a-, fără, și cotiledon). Bot. Criptogam, fără cotiledoane: plante acotiledonate.
Sursa: Dicționaru limbii românești

acotiledonát adj. m., pl. acotiledonáți; f. acotiledonátă, pl. acotiledonáte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

ACOTILEDONÁT, -Ă, acotiledonați, -te, adj. (Despre plante, în opoziție cu cotiledonat) Cu embrionul lipsit de cotiledoane. ◊ (Rar, substantivat, f. pl.) Clasă de vegetale care n-au embrion format înainte de germinare și care se înmulțesc prin spori.
Sursa: Dicționarul limbii române literare contemporane