Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele Monarhie, parlamentară:

MONARHÍE s. f. 1. formă de guvernare în care puterea supremă în stat aparține monarhului și se transmite ereditar. 2. stat monarhic. (< ngr. monarhia, lat. mo-narchia, germ. Monarchie, fr. monarchie)
Sursa: Marele dicționar de neologismeMONARHÍE, monarhii, s. f. 1. Formă de guvernământ în care puterea supremă aparține unei singure persoane (rege, împărat, țar, șah etc.) și se transmite de obicei ereditar. ◊ Monarhie absolută = formă de conducere a statului bazată pe puterea nelimitată a monarhului. Monarhie constituțională = formă de conducere a statului monarhic în care prerogativele monarhului sunt limitate prin constituție. 2. Stat care are ca formă de guvernământ monarhia. (1) – Din ngr. monarhía, lat. monarchia, germ. Monarchie, fr. monarchie.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

MONARHÍE s.f. Formă de guvernământ în care puterea supremă în stat aparține monarhului și se transmite ereditar. V. regat. ♦ Stat cu o astfel de formă de guvernământ. [Gen. -iei. / < lat., gr. monarchia < gr. monos – singur, arche – conducere].
Sursa: Dicționar de neologisme

*monarhíe f. (vgr. monarhia). Guvernu uneĭ țărĭ conduse de un monarh. Țară guvernată de un monarh: România e o monarhie. Monarhie absolută, aceĭa în care suveranu nu poate fi controlat de nimenea [!]. Monarhie constituțională, în care puterea e împărțită între suveran și parlament.
Sursa: Dicționaru limbii românești

monarhíe s. f., art. monarhía, g.-d. art. monarhíei; pl. monarhíi, art. monarhíile
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

monarhie f. 1. guvernul unui Stat condus de un singur cap; 2. Stat guvernat de un monarh; monarhie constituțională, în care puterea e împărțită între suveran și corpurile legiuitoare, ca în România; monarhie absolută, în care suveranul e stăpân fără control, cum era în Rusia.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

Forme flexionare:

monarhie - Substantiv feminin, Nominativ-Acuzativ, singular, nearticulat - pentru cuvantul monarhie

parlamentară - Verb, Indicativ, perfect simplu, persoana a III-a, plural - pentru cuvantul parlamenta

parlamentara - Adjectiv, feminin, Nominativ-Acuzativ, singular, articulat - pentru cuvantul parlamentar

parlamentară - Adjectiv, feminin, Nominativ-Acuzativ, singular, nearticulat - pentru cuvantul parlamentar

monarhie - Substantiv feminin, Vocativ, singular - pentru cuvantul monarhie