Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele vagonet:

VAGONÉT, vagonete, s. n. Vagon (1) de dimensiuni mici, care circulă pe șine cu ecartament îngust, folosit pentru transportul de materiale la lucrări forestiere si de terasament, în fabrici, în mine, pe șantiere etc. ♦ Vehicul de funicular care circulă suspendat pe un cablu. – Din fr. wagonnet.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


VAGONÉT s.n. Vagon mic care circulă pe o linie ferată îngustă, folosită mai ales la lucrări forestiere sau în fabrici, pe șantiere etc. [Var. vagonetă s.f. / < fr. wagonnet].
Sursa: Dicționar de neologisme

VAGONÉT s. n. vagon mic care circulă pe o cale ferată îngustă (la lucrări forestiere sau în fabrici, pe șantiere etc.). (< fr. wagonnet)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

vagonét s. n., pl. vagonéte
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

*vagonét n., pl. e (fr. wagonnet). Vagon mic de cărat pămînt și altele la terasamente și al căruĭ coș se poate răsturna ca să se deșerte.
Sursa: Dicționaru limbii românești

vagonet n. vagon mic întrebuințat în antreprize de lucrări.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

VAGONET, vagonete, s. n. Vagon (1) de dimensiuni mici, care circulă pe șine cu ecartament îngust, folosit pentru transportul de materiale la lucrări forestiere și de terasament, în fabrici, în mine, pe șantiere etc. ♦ Vehicul de funicular care circulă suspendat pe un cablu. – Din fr. wagonnet.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)