Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele sulfuric:

SULFÚRIC, -Ă, sulfurici, -ce, adj. 1. Combinat sau compus cu sulf. ◊ Acid sulfuric = acid anorganic obținut prin combinarea trioxidului de sulf cu apa, în formă de lichid incolor, uleios, cu gust acrișor, fără miros și foarte corosiv, care se întrebuințează în industria chimică; vitriol. 2. Privitor la sulf. – Din fr. sulfurique.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


SULFÚRIC, -Ă adj. Referitor la sulf, de sulf. ♦ Acid sulfuric = acid anorganic în formă de lichid incolor, foarte corosiv, care înnegrește materia organică; vitriol. [Cf. fr. sulfurique].
Sursa: Dicționar de neologisme

SULFÚRIC, -Ă adj. referitor la sulf, care conține sulf. ♦ acid ~ = acid oxigenat al sulfului hexavalent, sub formă de lichid uleios, incolor, foarte corosiv, care înnegrește materia organică; vitriol. (< fr. sulfurique)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

sulfúric adj. m., pl. sulfúrici; f. sulfúrică, pl. sulfúrice
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

sulfuric a. se zice de un acid format prin combinarea suitului cu oxigenul: acidul sulfuric sau vitriolul e o violentă otravă.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

*sulfúric, -ă adj. (d. lat. sulfur, sulf). Chim. Acid sulfuric, acid oxigenat derivat din sulf, foarte răspîndit în natură în stare de sulfat, numit în comerciŭ vitriol. E un coroziv foarte violent. E întrebuințat în industrie în marĭ cantitățĭ, servește la fabricarea maĭ multor acide, la distrugerea reziduurilor animale, la lămurirea uleiurilor, la fabricarea glicozeĭ ș. a.
Sursa: Dicționaru limbii românești

SULFÚRIC, -Ă, sulfurici, -ce, adj. 1. Combinat sau compus cu sulf. ◊ Acid sulfuric = acid anorganic obținut prin combinarea trioxidului de sulf cu apa, în formă de lichid incolor, uleios, cu gust acrișor, fără miros și foarte coroziv, care se folosește în industria chimică; vitriol. 2. Privitor la sulf. – Din sulfurique.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)