Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele rezonabil:

REZONÁBIL, -Ă, rezonabili, -e, adj. 1. (Despre oameni) Care are o judecată sau o comportare rațională; cu judecată; cumpănit, cuminte. ♦ (Despre acțiuni, fapte etc.) Care se menține în limitele normale, obișnuite; care nu are nimic ieșit din comun; fără exagerări; cumpătat. 2. (Despre prețuri) Care este corespunzător cu valoarea lucrului (de) cumpărat; potrivit, acceptabil: p. ext. accesibil. Prețuri rezonabile. – Din fr. raisonnable.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


REZONÁBIL, -Ă adj. 1. Care are o judecată, o comportare rațională; cuminte, cu judecată. 2. (Despre acțiuni, fapte) Fără exagerări, cumpătat. ♦ (Despre prețuri) Potrivit, accesibil. [Cf. fr. raisonnable].
Sursa: Dicționar de neologisme

REZONÁBIL, -Ă adj. 1. care are o judecată, o comportare rațională; cu judecată. 2. (despre acțiuni, fapte) fără exagerări, cumpătat. ◊ (despre prețuri) acceptabil. (< fr. raisonnable)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

*rezonábil, -ă adj. (fr. raisonnable. V. raționabil). Barb. Raționabil.
Sursa: Dicționaru limbii românești

rezonábil adj. m., pl. rezonábili; f. rezonábilă, pl. rezonábile
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

rezonabil a. raționabil.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

REZONÁBIL, -Ă, rezonabili, -e, adj. 1. (Despre oameni) Care are o judecată sau o comportare rațională; cu judecată; cumpănit, cuminte. ♦ (Despre acțiuni, fapte etc.) Care se menține în limitele normale, obișnuite; care nu are nimic ieșit din comun; fără exagerări; cumpătat. 2. (Despre prețuri) Care este corespunzător cu valoarea lucrului (de) cumpărat; potrivit, acceptabil; p. ext. accesibil. Prețuri rezonabile. -- Din fr. raisonnable.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)