Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele interesat:

INTERESÁT, -Ă, interesați, -te, adj. 1. Care are un interes (într-o afacere), care are de tras foloase. 2. Care urmărește numai interesul său personal; meschin. 3. Plin de curiozitate. – V. interesa. Cf. fr. interessé, it. interessato.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


INTERESÁT, -Ă adj. 1. care este în cauză, care are interes într-o afacere. 2. foarte atașat intereselor personale; meschin. 3. care are în vedere un interes. (< interesa)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

INTERESÁT, -Ă adj. 1. Care este în cauză, care are interes într-o afacere. 2. Foarte atașat intereselor personale; meschin, avid. 3. Care are în vedere un interes, un profit. [< interesa].
Sursa: Dicționar de neologisme

*interesát, -ă adj. (fr. interessé). Care are interes într´un lucru: a fi interesat într´o afacere. Prea alipit de interesele tăle [!]: caracter interesat. Serviciŭ interesat, făcut cu scop de a trage folos. Subst. Persoană care are interes într´un lucru, pe care o privește ceva: a-ĭ preveni pe interesațĭ, interesat în cauză.
Sursa: Dicționaru limbii românești

interesat a. 1. care ține prea mult la foloase materiale; 2. care are interes: interesat într’o afacere.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

INTERESÁT, -Ă, interesați, -te, adj. 1. Care are un interes special. 2. Care urmărește numai avantaje personale. 3. Plin de interes, de curiozitate. – V. interesa. Cf. fr. interessé, it. interessato.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)

Forme flexionare:

interesat - Verb, Participiu pasiv - pentru cuvantul interesa