Am găsit 8 definiții pentru cuvantul/cuvintele furier:

FURIÉR, furieri, s. m. Ostaș care îndeplinește lucrări de birou într-o unitate sau într-o subunitate militară. [Pr.: -ri-er] – Din fr. fourrier.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


FURIÉR s. m. militar în termen care îndeplinește funcția de secretar în cancelaria unei (sub)unități. (< fr. fourrier)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

FURIÉR s.m. Militar (subofițer sau soldat gradat) care îndeplinește funcția de secretar în cancelaria unei unități sau a unei subunități militare. [Pron. -ri-er. / < fr. fourrier].
Sursa: Dicționar de neologisme

furiér (furiéri), s. m. – Ostaș care îndeplinește lucrări de birou într-o unitate militară. Fr. fourrier. Unul din puținele cuvinte fr. introduse în rom. în prima jumătate a sec. XVIII (figurează la N. Costin).
Sursa: Dicționarul etimologic român

*furiér m. (fr. fourrier, furajor, [azĭ] furier. V. și furaj). Arm. Sergent orĭ caporal (la trupele călărĭ maĭ înainte brigadier) însărcinat cu contabilitatea, corespondența și, în marș, cu îngrijirea de mîncare și cantonament. Adj. Sergent furier.
Sursa: Dicționaru limbii românești

furiér (-ri-er) s. m., pl. furiéri
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

furier m. subofițer însărcinat cu contabilitatea și cu îngrijirea locuințelor și a proviziunilor pentru soldații din compania sa (= fr. fourrier).
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

FURIÉR, furieri, s. m. Ostaș care îndeplinește lucrări de birou într-o unitate sau într-o subunitate militară. [Pr.: -ri-er] – Din fr. fourrier.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)