Am găsit 6 definiții pentru cuvantul/cuvintele decrescendo:

DECRESCÉNDO adv., s. n. 1. adv. (Indică modul de executare a unei lucrări muzicale) Descrescând, scăzând treptat în intensitate; diminuendo. 2. S. n. Scădere progresivă a intensității sunetelor produse cu vocea sau de un instrument muzical; parte dintr-o compoziție muzicală cântată în acest fel. – Cuv. it.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


DECRESCÉNDO I. adv. (muz.) scăzând în intensitate, din ce în ce mai încet; diminuendo. II. s. n. scădere progresivă a intensității sunetelor; parte a unei compoziții muzicale care se cântă în acest mod. (< it. decrescendo)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

DECRESCÉNDO adv. (Muz.; ca indicație de execuție) Din ce în ce mai încet. // s.n. Scădere progresivă a intensității sunetelor; parte a unei compoziții muzicale care se cântă în acest mod. [< it. decrescendo].
Sursa: Dicționar de neologisme

*decrescéndo (cuv. it. care se pronunță decreșendo și înseamnă „descrescînd”). Muz. Micșorînd progresiv intensitatea sunetelor. S.n. fără pl. Bucată cîntată așa.
Sursa: Dicționaru limbii românești

decrescéndo (it.) (de-cres-) adv., s. n.
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

DECRESCÉNDO adv., s. n. 1. Adv. (Indică modul de executare a unei lucrări muzicale) Descrescând, scăzând treptat în intensitate; diminuendo. 2. S. n. Scădere progresivă a intensității sunetelor produse cu vocea sau de un instrument muzical; parte dintr-o compoziție muzicală cântată în acest fel. – Cuv. it.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)